2016 MUAY THAİ VİZE SEMİNERİ

muay thai vizeTürkiye Federasyonunun 2016 Yılında görevlendireceği ve Antrenörler için Eğitim ve Altyapı programı kapsamında 18-20 Aralık 2015 Tarihleri arasında Hakem Eğitim Gelişim Vize ve Hakem Terfi Seminerleri programı düzenlemiştir.

Seminerin ve vize programının tek merkezde kapsamlı olarak yapılacağı, 2016 yılı içerisinde Federasyon kapsamında düzenlenecek her türlü faaliyet, sınav vb. yerlerde görev alabilmek için bu seminere katılımın zorunlu olduğu ayrıca duyurulmuştur.

Antrenörlere yönelik yapılacak seminerde, Teorik ve Pratik Teknik-Taktik, Özel bilgisi, Sağlığı, Sporda Sakatlıkların önlenmesi, ve Dopingin önlenmesi, Sporda Yönetim ve Davranış Bilgisi, Sporda Yönetim Organizasyon, Sporda Pazarlama ve Sponsorluk bilgisi derslerinin yer aldığı açıklanmıştır.

Hakemlere yönelik Seminerde ise; İFMA-Muaythai Hakemliği genel bilgileri, Hakem Talimatlarındaki yapılan düzenlemeler, WMC-Muaythai Hakemliği genel bilgileri, Genel- Oyun Kuralları, Muaythai Müsabaka yönetmeliği, İFMA-WMC Muaythai Desisyon Doldurma Anlatımı, Muaythai saymalar, ikaz ve cezalandırmalar, sistem, Yönetim, Organizasyon Bilgisi derslerinin yer aldığı açıklanmıştır.

18 Aralık 2015 günü Saat 17.00 ile 21.00 arası ve akreditasyon ve kayıt işlemleri 19-20 Aralık 2015 tarihlerinde ise iki gün sürecek olan seminerler antrenörlere ve hakemlere ayrı salonlarda  verilecektir. Teorik derslerin dışında pratik antrenman veya sosyal aktivitelerede zaman ayrılacağı duyurular arasında yer almıştır.

Vize ve Seminerin 'da Delux Water Planet Hotel'de (Her şey dahil) 3 gündüz iki gece konaklamalı yapılacağı, Otel konaklama yeme içme bedellerinin Muay Thai Federasyonu tarafından ödeneceği, Konaklamaların ikili üçlüodalarda olacağı, Otellerden erken veya geç çıkışlarda günlük 75 TL ücret uygulamasının bulunduğu, tek kişilik oda talebinde bulunanlara ise yüzde 50 fark uygulanacağı ve bu farkı talep eden kişinin ödeyeceği duruyular arasında yer almıştır.

Muay Thai Federasyonu Yönetim Kurulunun 13 Kasım 2015 tarihli kararı gereğince 2015 Yılı antrenör eğitim gelişim, hakem eğitim gelişim ve vize ve terfi seminerleri katılım bedellerinin 350,00 (üçyüz elli) TL olarak belirlendiği, Seminere katılanlara federasyon tarafından seminere özgü faaliyeti anımsatan özel üst sweet kapüşonlu mont yaptırılarak ücretsiz verileceği, Hem Antrenör hemde Hakem olan katılımcıların Seminer ve için ya hakem vizesini ya da antrenör vizesini seçmeleri gerektiği, aynı anda iki görevi yapabilecek şekilde vize işleminin yapılmasına izin verilmeyeceği, ancak antrenör kademe veya hakem terfilerinde katılabilmek için ikisinin vizesini almak zorunluluğu olduğundan Hem antrenör hem hakem vizesi alacak katılımcıların bir defa 350,00 (üçyüz elli) TL katılım bedeli ödemelerinin yeterli olacağı,  Yapılacak vizenin hem antrenörlükte hem hakemlikte geçerli federasyonun resmi web sitesinde duyurulmuştur.

2016 yılı Antrenör ve Hakem Eğitim, Gelişim vize ve terfi katılım ücretlerinin Türkiye Muay Thai  Federasyonu hesabına ödenmesi gerekitği elden ücret alınmayacağı açıklanmıştır.

Federasyon Hesap No:
Türkiye Garanti Bankası Anafartalar Şubesi-
Özel Gelirler IBAN Hesabı :
TR98 0006 2000 7110 0006 2990 44

Duruyu hakkında daha kapsamlı bilgi için 2016 Muay Thai Antrenör Hakem Vize Semineri Linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir