KAFESTEKİ BAŞARI

'de girdiği kafes maçlarıyla adından sıkça söz ettiren GMC'nin 77 Kg dünya şampiyonu Kerim Engizek GMC ile 2020 yılı için 3 maçlık yeni sözleşme imzaladığını açıkladı.

Kerim Engizek & Jungwirth Ünvan Maçı 18 Nisan 2020 de

Kahramanmaraşlı yıldızımız Kerim ilk olarak 18 Nisan'da yaşadığı yer olan Almanya'nın Düsseldorf şehrinde Almanlar'ın usta ismi Christian Jungwirth ile GMC kafesinde eldiven giyecek.

Alman dövüşçü hatırlanacağı üzere Oberhousen'de girdiği kafeste yenilgisiz Erhan Kartal'ı ilk rauntta yenerek tüm dikkati üzerine toplamıştı. Jungwirth daha sonra ise Rus Vladimir Tyurin'i puanla yendi. Kerim ile 18 Nisan'da karşı karşıya gelecek Jungwirth oldukça iddialı bir dövüşçü.

Bu karşılaşma GMC'nin 77 Kg ünvan maçı olacak. Kazanan ise dünyanın tartışmasız 2 numaralı organizasyonu olan 'un Fransız kökenli şampiyonu Karl Amoussou ile kafese girecek.

Bellator'un Yıldızı da Artık GMC'de

Avrupa'nın bir numaralı organizasyonu olarak görülen GMC'de 25'nci eventin büyük heyecanı için geri sayım başlatıldı. Karl Amoussou 18 Nisan'da Kerim'in Jungwirth ile kapışacağı gecede Rus Vladmir Fedin ile 3 rauntluk bir mücadeleye imza atacağı duyuruldu.

Kazananların gecenin ana maçı olan Engizek & Jungwirth karşılaşmasından sonra Düsseldorf'ta karşı karşıya gelecek. GMC'nin patronları Özhan Altıntaş & Deniz Hacıaburrahmanoğlu gece için çalışmaları hızlandırdı ve bilet satışlarının rekora doğru koşacağını belirtti.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir